החומרים:
לקציצות:
600 גר' חזה עוף טחון
1 גזר מגורד
1 בצל מטוגן או מגורד
מעט פטרוזליה
מעט כוסברה
3 כפות פירורי לחם
ביצה
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
שמן קנולה
1 בצל קצוץ דק
קופסא של רסק עגבניות
2 כוסות עדשים אדומות לאחר שנשטפו במים קרים
סוכר,פפריקה מתוקה, ומלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי הקציצות בקערה ולהניח בצד לספיגת הטעמים
2. הכנת הרוטב:
בסיר רחב לשים מעט שמן קנולה ולהוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה
3.להוסיף את העדשים האדומות ולערבב
4. להוסיף את רוטב העגבניות ולערבב
5.להוסיף תבלינים
6.להוסיף מעט מים רותחים
7. לגלגל את הקציצות ולהניח בסיר הרוטב
8. להוסיף עוד מים רותחים עד לכיסוי הקציצות
9. להרתיח את הסיר ולערבב בעדינות על מנת שהקציצות לא ידבקו
10.להוריד לאש קטנה ולכסות את הסיר, ולתת לקציצות להתבשל כ- 40 דקות.
הרוטב יוצא מאוד סמיך וטעים.
בתיאבון
לקציצות:
600 גר' חזה עוף טחון
1 גזר מגורד
1 בצל מטוגן או מגורד
מעט פטרוזליה
מעט כוסברה
3 כפות פירורי לחם
ביצה
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב:
שמן קנולה
1 בצל קצוץ דק
קופסא של רסק עגבניות
2 כוסות עדשים אדומות לאחר שנשטפו במים קרים
סוכר,פפריקה מתוקה, ומלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל חומרי הקציצות בקערה ולהניח בצד לספיגת הטעמים
2. הכנת הרוטב:
בסיר רחב לשים מעט שמן קנולה ולהוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה
3.להוסיף את העדשים האדומות ולערבב
4. להוסיף את רוטב העגבניות ולערבב
5.להוסיף תבלינים
6.להוסיף מעט מים רותחים
7. לגלגל את הקציצות ולהניח בסיר הרוטב
8. להוסיף עוד מים רותחים עד לכיסוי הקציצות
9. להרתיח את הסיר ולערבב בעדינות על מנת שהקציצות לא ידבקו
10.להוריד לאש קטנה ולכסות את הסיר, ולתת לקציצות להתבשל כ- 40 דקות.
הרוטב יוצא מאוד סמיך וטעים.
בתיאבון
דבורה גפני
בעלת חברת סקאייפיקס- אלבומי תמונות של ישראל מהאוויר בהתאמה ללקוח(מתנה ללקוחות ועובדים,לחו"ל, חגים,כריסמס וכו'.
http://skypics.co.il
בעלת חברת סקאייפיקס- אלבומי תמונות של ישראל מהאוויר בהתאמה ללקוח(מתנה ללקוחות ועובדים,לחו"ל, חגים,כריסמס וכו'.
http://skypics.co.il